+36 (20) 336 0643 partnerdoors@gmail.com

Télikert alumínium profil

Télikert alumínium profil, télikertek építése alumínium profilból. Az alumíniumból készülő télikertek a nagy üvegfelületekkel megfelelő életteret biztosítanak kedvenc növényeinek, miközben az ott töltött idő alatt mi is feltöltődünk energiával.  A természet közelségének bizonyítottan pozitívan élettani hatása van az ember szervezetére. A besugárzó napfény felvidít és energiával tölt fel. A hőszigetelő nyílászárók nyitott állapotban biztosítják a megfelelő szellőzést és közben tulajdonképpen kint ülünk a kertünkben. Zárt állapotában megvéd az időjárás viszontagságaitól és a begyűjtött napenergiának köszönhetően fűtési energiát spórolunk meg. A hőhídmentes télikert  alumínium profilnak és a jó hőszigetelésű üvegezésnek köszönhetően az alumínium télikert az ingatlannal egybenyitható és élettérrel egyenlő tulajdonságokkal bír.

Télikert alumínium profilok

A télikert alumínium profilok számtalan pozitív tulajdonsága miatt az alumínium felhasználása a legkedveltebb az építőiparban. Alumínium télikertek gyártása ISO minősítés alapján és garanciával a Partner-Doors Kft-től. Télikertek kivitelezése, gyártása és beszerelése profi télikert építő cégtől. Az alkalmazott és beépítésre kerülő nyílászárókat saját gyártásban készítjük, ezért tudunk versenyképesek maradni és minőségi télikerteket építeni. Az alumínium profilú télikert statikailag is tökéletes választás és élettartama lényegesen hosszabb, mint bármely más anyagból készülő télikertek esetében. A szilárdsági paraméterei az alumíniumnak kedvezőbbek, mint a műanyagé, emiatt nagy fesztávolságú alumínium nyílászárok alkalmazása is lehetséges.

Egy az elvárásainknak megfelelő télikert alumínium profilokból megépítése azonban komoly szakértelmet igényel. Egy rosszul megtervezett télikert, a nyílászárók helytelen megválasztása sok bosszúságot okozhat és nem tudjuk élvezni hőn áhitott télikertünk valódi előnyeit.    

A gondosan megtervezett alumínium nyílászárók és helyes megválasztásuk lehetőséget teremtenek szinte bármilyen nyithatóságú télikert tervezésére és kialakítására az alumínium profil könnyű alakíthatósága miatt. Egy ilyen télikert igazi öröm és feltöltődés, ezért bízza Ön is szakemberre télikertjét alumínium profilból!

Ajánlat

ingyenes

INGYENES ÁRAJÁNLATOT KÉREK

A télikert alumínium profil beszállítója az Aliplast, a Partner-Doors Kft. egyik legrégebbi beszállítója

Az ALIPLAST® a télikert alumínium profilok beszállítója, mely nemzetközi és méltán híres cég a legjobb minőségű alumínium profilok esetében, együttműködésünk hosszú évekre nyúlik vissza. Az alapanyagot biztosító cég belgiumi központú és Európán kívül a világ minden tájára forgalmazza termékeit.


Cégünk a legkorszerűbb alumínium profilú télikertek gyártásán felül alumínium teraszbeépítést, alumínium függönyfalak kivitelezését, kocsibeállók, terasztetőket gyártását és szerelését alumíniumból és előtetők készítését is vállalja. Kérje ajánlatunkat, hiszen alumínium télikertek és alumínium teraszbeépítés amivel két évtizede foglalkozunk és ügyfeleink elégedettek velünk! Alumínium télikertek Magyarországon és Európa-szerte egyaránt. Teljes körű szolgáltatást nyújtunk: az ajánlatkéréstől az ingyenes helyszíni felmérésen át, a gyártás és helyszíni beszerelés minden a Partner-Doors Kft. által.

A legjobb árakért

KÉRJEN TŐLÜNK AJÁNLATOT

Ajánlatkérés