+36 (20) 336 0643 partnerdoors@gmail.com

Télikert

Ajánlat

Árajánlat készítés

Télikert árajánlat készítés

Kérjen ajánlatot alumínium télikertre vagy alumínium teraszbeépítésre! 24 órán belül megküldjük előzetes árajánlatunkat. Amennyiben szimpatikus árajánlatunk, úgy kollégánkkal egyeztethet helyszíni felmérést.

Ingyenes szolgáltatásaink:

 
  • - Előzetes árajánlat készítése az árajánlat beérkezését követő 24 órán belül

  • - Felmerülő kérdések esetén ingyenes szakmai tanácsadás hőszigetelt télikertre és teraszbeépítésre akár telefonon, akár személyesen az irodánkban.

Személyes látogatása esetén bemutatótermünkben megtekintheti a különböző üvegezési és szerkezeti lehetőségeket, illetve a szintén általunk gyártott nyílászárókat!

Télikert ajánlatkérés, minden hónapban akció! Jelenleg érvényes akciónk keretein belül 50% szerkezeti árkedvezményt adunk, mely mellé ingyen csatornát adunk ajándékba beszereléssel együtt!

Az ajánlatkérés elküldése gomb megnyomása után, kérjük ne zárja be a böngészőt, amíg a megerősítő oldal nem jelenik meg, különben az árajánlat kérés nem érkezik meg hozzánk

Télikert méretei

Kép feltöltése (maximum 25 MB, png, jpg, jpeg vagy bmp lehet)

Felmérés

Ajánlat

Télikert ajánlatkérés

A helyszíni felmérés által szakmai tanácsadást nyújtunk és a szerződéskötésig van lehetőség módosítani, hogy az alumínium télikert tervezés  a lehető leg tökéletesebb legyen!

Gyártás

Az alu télikert gyártás a szerződés megkötését és fizetendő előleg teljesítését követően indul.

Cégünk két évtizede foglalkozik télikert – és teraszbeépítéssel, medencefedéssel, előtetők és kocsi beállók gyártásával, Alumínium függönyfal építésével.

Köszönjük bizalmát, reméljük alumínium télikertre, teraszbeépítésre küldött ajánlatunk elnyeri tetszését!